Uw huis verkopen

Wilt u uw huis op Bonaire verkopen? Houses on Bonaire helpt u hier graag mee!

Wij hebben gekozen voor een eigentijdse aanpak. Wij doen niet chique, hebben geen duur kantoorpand en geen hoge personeelskosten. Daardoor blijven de kosten laag en daar profiteert u van. Wij bieden een volledig dienstenpakket tegen een messcherpe courtage.

2
Facebook_Circle.svg

Honderden potentiële kopers

Onze Facebook pagina Houses on Bonaire bereikt elke week honderden mensen. Hiernaast adverteren wij ook in de lokale gidsen en is onze moderne website geschikt voor alle (mobiele) gebruikers. Uw woning wordt dus gezien door een groot aantal potentiële kopers.

Proactief & flexibel

Een woningmarkt met veel aanbod en aarzelende kopers vereist een actieve en flexibele aanpak. Daarom hebben wij ruime werktijden en zijn wij continu in de weer om voor u de juiste koper te vinden. Voor ons zijn bezichtigingen ’s avonds en op zaterdag heel normaal.

Na iedere bezichtiging stellen wij u meteen op de hoogte. Daarnaast praten wij u regelmatig bij over het het verkoopproces.

Houses On Bonaire
Huis verkopen Bonaire

Wij bieden u:

  • Gratis en vrijblijvende waardebepaling;
  • Presentatie van uw woning in verkoopbrochures, advertenties social media en op onze website  aan de hand van professionele foto’s en verkoopteksten;
  • Uitgebreide rondleidingen aan potentiële kopers;
  • Actieve ondersteuning bij het voeren van onderhandelingen;
  • Opstellen van de koopakte;
  • Begeleiding eigendomsoverdracht bij de notaris.

Neem contact met ons op!


Uw woning, kantoor, of winkel verkopen via Houses On Bonaire? Bel ons op telefoonnummer +599 777 2907 of +599 777 0802 of laat een bericht achter op onze Facebook pagina. Ons contactformulier invullen kan uiteraard ook.